BSM_Val_Horari_1

Val Horari 5 hores

Des de 9,00

Per no tenir sorpreses i trobar-te a la teva arribada l’aparcament complet pots utilitzar els Vals Horaris. Amb els Vals Horaris de BSM, podràs gaudir d’1 a 6 hores consecutives d’estacionament amb plaça garantida en l’aparcament seleccionat de la Xarxa d’Aparcaments de B:SM.
Si necessites allargar la teva estada, només hauràs d’abonar l’excés de temps que hagis fet, segons tarifa regular.

Aquesta targeta és vàlida només per turismes.

Clear selection

Aparcament seleccionat:

Direcció:
Vehicles acceptats:
Serveis:

1. A la data de la teva reserva, accedeix a l'aparcament amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça lliure.

2. Quan arribis, o a la sortida quan finalitzis la teva estada, ves-hi a la cabina de control amb el justificant de compra i el tiquet que vas recollir a l’entrada. El personal comprovarà la teva reserva i et donarà els Vals Horaris corresponents al total d’hores que vas reservar. Aquests Vals Horaris son els que utilitzaràs per pagar al caixer automàtic al finalitzar la teva estada. La no utilització de totes les hores reservades no dóna dret a retornar el temps no consumit.

3. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al costat de la cabina de control i atendran a la teva petició.

4. Abans de sortir de l’aparcament, valida al caixer automàtic el teu tiquet d'entrada i després, introdueix al caixer automàtic els Vals Horaris que et va facilitar el personal de l'aparcament com a mitja de pagament.

5. Un cop validats els Vals Horaris, en cas de tenir excés de temps, hauràs d’abonar l’import que t’indiqui el caixer automàtic, en efectiu o targeta bancària