BSM_TargetaHoraria_50_hores

Targeta hores 50

Des de 124,60

Amb la Targeta Hores de prepagament B:SM, gaudeix d’un estalvi de fins al 35% en els nostres aparcaments. Més comoditat i agilitat i, com sempre, amb la tarifa de cobrament minut a minut.

La Targeta Hores de prepagament tenen diferents modalitats per tal d’adaptar-se a les necessitats dels nostres clients i es poden fer servir indistintament en tots els aparcaments de la Xarxa d’Aparcaments BSM a Barcelona.

*Condicions de recollida: Les Targetes Hores comprades online només es podran recollir en l’aparcament escollit per a la compra, en horari de dies feiners de dilluns a divendres de 8h00 a 21h00.

Clear selection

Aparcament seleccionat:

Direcció:
Vehicles acceptats:
Serveis:

Instruccions per obtenir la targeta

1. A la data de la teva reserva, accedeix a l'aparcament amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça lliure.

2. Acostat a la cabina de control amb el resguard i el tiquet que acabes de recollir, l’empleat de B:SM comprovarà la teva reserva fent servir el localitzador i et donarà la targeta que et permetrà multiples entrades i sortides

3. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l’intèrfon situat a la cabina de control o a la barrera de sortida per a posar-te en contacte amb el Centre de Control Remot de B:SM i segueix el mateix procés descrit a dalt.