BSM_ParkRide_4_dies

Park&Ride 4 dies

Des de 35,80

B:SM disposa d’aparcaments dissuasius tipus Park&Ride per a automòbils, situats a la perifèria de la ciutat. La seva finalitat és encoratjar els conductors a aparcar el seu vehicle privat i accedir al centre de les ciutats mitjançant el transport públic. Aquests aparcaments són prop d’estacions d’autobús, metro o ferrocarril per facilitar el transbord, constituint-se en bescanviadors que fomenten la intermodalitat entre el transport privat i el transport col·lectiu. B:SM disposa en aquests aparcaments per a estades curtes i llargues, de tarifes reduïdes en la modalitat de Park&Ride. Aquests Aparcaments són: Plaça Forúm, Rius i Taulet, Sant Genis i Marqués de Mulhàcen.

Clear selection

Aparcament seleccionat:

Direcció:
Vehicles acceptats:
Serveis:

Instruccions d’ús del producte Park&Ride

1. A la data de la teva reserva, accedeix a l'aparcament amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça lliure.

2. Quan arribis o bé a la sortida al final de la teva estància, acostat a la cabina de control amb el justificant de compra i el tiquet que has recollit. El personal comprovarà la teva reserva i et donarà un val de 24 hores per dia reservat, que hauràs d'utilitzar per pagar al caixer en finalitzar l'estància.

3. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza el intèrfon situat al costat de la cabina de control i atendran la teva petició

4. Abans de sortir de l’aparcament, valida al caixer automàtic el teu tiquet d'entrada introduint al caixer els tiquets que et va facilitar el personal de l'aparcament com a mitja de pagament.