BSM_ParkRide_1_dia

Park&Ride 1 dia

Des de 9,95

B:SM disposa d’aparcaments dissuasius tipus Park&Ride per a automòbils, situats a la perifèria de la ciutat. La seva finalitat és encoratjar els conductors a aparcar el seu vehicle privat i accedir al centre de les ciutats mitjançant el transport públic. Aquests aparcaments són prop d’estacions d’autobús, metro o ferrocarril per facilitar el transbord, constituint-se en bescanviadors que fomenten la intermodalitat entre el transport privat i el transport col·lectiu. B:SM disposa en aquests aparcaments per a estades curtes i llargues, de tarifes reduïdes en la modalitat de Park&Ride. Aquests Aparcaments són: Plaça Forúm, Rius i Taulet, Sant Genis i Marqués de Mulhàcen.

Clear selection

Aparcament seleccionat:

Direcció:
Vehicles acceptats:
Serveis:

Instruccions d’ús del producte Park&Ride

1. A la data de la teva reserva, accedeix a l'aparcament amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça lliure.

2. Upon arrival or departure at the end of your stay, go to the control booth with proof of purchase and the ticket you've collected. The staff will check your reservation and will give you the card to introduce at the exit to collect the vehicle.

3. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza el intèrfon situat al costat de la cabina de control i atendran la teva petició