BSM_ParkRide_1_dia

Park&Ride 1 dia

Des de 11,95

B:SM disposa d’aparcaments dissuasius tipus Park&Ride per a automòbils, situats a la perifèria de la ciutat. La seva finalitat és encoratjar els conductors a aparcar el seu vehicle privat i accedir al centre de les ciutats mitjançant el transport públic. Aquests aparcaments són prop d’estacions d’autobús, metro o ferrocarril per facilitar el transbord, constituint-se en bescanviadors que fomenten la intermodalitat entre el transport privat i el transport col·lectiu. B:SM disposa en aquests aparcaments per a estades curtes i llargues, de tarifes reduïdes en la modalitat de Park&Ride. Aquests Aparcaments són: Plaça Forúm, Rius i Taulet, Sant Genis i Marqués de Mulhàcen.

Clear selection

Aparcament seleccionat:

Direcció:
Vehicles acceptats:
Serveis:

Instruccions d’ús del producte Park&Ride

1. A la data de la teva reserva, accedeix a l'aparcament amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça lliure.

2. Quan arribis o bé a la sortida al final de la teva estància, acostat a la cabina de control amb el justificant de compra i el tiquet que has recollit. El personal comprovarà la teva reserva i et donarà la targeta que cal introduir en la sortida per retirar el vehicle.

3. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza el intèrfon situat al costat de la cabina de control i atendran la teva petició