BSM_ParkRide_2_dies

Park&Ride 2 dies

Des de 19,90

B:SM disposa d’aparcaments dissuasius tipus Park&Ride per a automòbils, situats a la perifèria de la ciutat. La seva finalitat és encoratjar els conductors a aparcar el seu vehicle privat i accedir al centre de les ciutats mitjançant el transport públic. Aquests aparcaments són prop d’estacions d’autobús, metro o ferrocarril per facilitar el transbord, constituint-se en bescanviadors que fomenten la intermodalitat entre el transport privat i el transport col·lectiu. B:SM disposa en aquests aparcaments per a estades curtes i llargues, de tarifes reduïdes en la modalitat de Park&Ride. Aquests Aparcaments són: Plaça Forúm, Rius i Taulet, Sant Genis i Marqués de Mulhàcen.
Detto questo, analizziamo le tre diverse versioni dello yacht-master in platino. Nel 1999, orologi repliche perfette ha presentato un trio di nuovi Rolex Yacht-master Replica in diverse dimensioni. Sebbene questi Yacht-master siano in acciaio inossidabile repliche orologi, sono ultra-lussuosi grazie ai loro quadranti e cornici in platino. Il più grande tra i maestri di yacht in acciaio e platino, il rif. 16622 sfoggia una cassa da 40 mm. A causa delle sue dimensioni, il quadrante maxi con i lumi più grandi e le mani più grasse sembra particolarmente buono sul quadrante in platino lavorato. Il predominante monocromo Rolesium Yacht-master ref. 16622 mostra un lampo di colore con la lancetta dei secondi rossa e l’etichetta “YACHT-mASTER”.

Clear selection

Aparcament seleccionat:

Direcció:
Vehicles acceptats:
Serveis:

Instruccions d’ús del producte Park&Ride

1. A la data de la teva reserva, accedeix a l'aparcament amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça lliure.

2. Quan arribis o bé a la sortida al final de la teva estància, acostat a la cabina de control amb el justificant de compra i el tiquet que has recollit. El personal comprovarà la teva reserva i et donarà un val de 24 hores per dia reservat, que hauràs d'utilitzar per pagar al caixer en finalitzar l'estància.

3. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza el intèrfon situat al costat de la cabina de control i atendran la teva petició

4. Abans de sortir de l’aparcament, valida al caixer automàtic el teu tiquet d'entrada introduint al caixer els tiquets que et va facilitar el personal de l'aparcament com a mitja de pagament.